Nosaltres

‘Volem treballar la fusta i fer-ne autòmats de gran format. Volem jugar i fer jugar amb els mecanismes que els componen. Traslladar a places i carrers els petits trencaclosques que intentem resoldre quan construïm un autòmat. I fer-ho per als més menuts, sense oblidar que a tots i totes ens agradaria algun cop tornar a ser nens i nenes.‘

L’any 2010, un grup d’amics de Les Avellanes vam decidir reinventar la nostra vida i organitzar-nos per fer coses diferents d’una manera també diferent.

Després d’omplir llibretes d’esbossos i parlar moltes hores al voltant d’una taula, decidim recuperar el vell taller de fusteria del pare de l’Albert, a Les Avellanes, i comencem a tallar fustes per fer el prototip d’un ocell gegant que ens acabarà portant, el maig del 2012, al ‘Festival Internacional de las Artes‘ de Costa Rica, on estrenem una col·lecció de 6 autòmats de gran format.

Des de llavors seguim omplint llibretes i aixecant-nos els dilluns per anar a tallar fustes. I així aviat podrem estrenar una nova col·lecció, començar a treballar en la nova instal·lació i seguir omplint llibretes de bones i no tan bones idees, que és el que ens apassiona fer.

Albert Utgé
Fuster i inventor de tota la vida, aprenent de mecànic i reparador de trastos vells.’Si lo tiras, no lo tienes‘.

Laura Utgé
Artista de vocació. Endreçada de cap, però no de taula. L’alegria de la furgoneta. ‘Si poguéssim doblegar la fusta, quedaria millor‘

Alfred Borràs
Despertador dels dilluns. Constructor de catapultes i castells aeris. ‘Ei! Sabeu a qui li podríem comentar?!‘.

En què hem treballat

Col·lecció Costa Rica_2012

Els amics d’en Crusó_2012

Els amics d’en Crusó_2015

l’atelier_2019

Aquesta pàgina utilitza cookies i altres tecnologies per millorar l\'experiència dels usuaris.   
Privacidad